Ενημέρωση για τη διαδικασία εγγραφής

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Μαζί με τις ευχές μας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1) Η διαδικασία της εγγραφής των νέων μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου θα γίνει ως εξής:  Τη Δευτέρα θα αποσταλούν στα Γυμνάσια προέλευσης των νέων μαθητών μας οι Βεβαιώσεις επιτυχίας τους στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και το υπηρεσιακό σημείωμα έγκρισης μετεγγραφής. Τα Γυμνάσια στη συνέχεια θα στείλουν στο σχολείο μας υπ. σημείωμα μετεγγραφής (αν κάποιος γονέας πάρει ο ίδιος από το Γυμνάσιο προέλευσης το σημείωμα μετεγγραφής το παιδιού του παρακαλούμε να το προσκομίσει στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο). Οι εγγραφές θα γίνουν τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Τότε θα τακτοποιήσετε την υποχρέωση και στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας.
2) Σας αποστέλλουμε συνημμένως το έντυπο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Αφορά τη δυνατότητα συμμετοχής του μαθητή στο μάθημα της Γυμναστικής. Μπορείτε να το τυπώσετε και πρέπει να συμπληρωθεί από γιατρό (παθολόγο ή καρδιολόγο)  ή στο Νοσοκομείο. Το προσκομίζετε στο σχολείο. Έντυπο μπορείτε να προμηθευτείτε και από το σχολείο.
3) Οι γονείς, των οποίων τα παιδιά εισήχθησαν στην καλλιτεχνική κατεύθυνση Χορού (και δεν έχουν φέρει τις σχετικές Βεβαιώσεις), παρακαλούνται να πάρουν 2 ιατρικές Βεβαιώσεις:  α) Υγείας  (από παθολόγο ή παιδίατρο) και β) καλής φυσικής-ορθοπεδικής κατάστασης (από  ορθοπεδικό). Οι Βεβαιώσεις θα προσκομιστούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου στο σχολείο.
 
Καλή δύναμη σε όλους
Ο Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου
Γρηγόριος Αθ. Κοντός

Author: gymkkoz