Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: σχεδιάσματα στη φύση και στο αστικό περιβάλλον

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29/3 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης “σχεδιάσματα στη φύση και στο αστικό περιβάλλον – η γειτονιά μας και παιχνίδια στη γειτονιά”.

Οι μαθητές/μαθήτριες της Δ’ τάξης & Ε’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου χωρίστηκαν σε ομάδες και με τους μαθητές/μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Με Λ.Τ. της Β1, Β2 & Γ1, Γ2 Γυμνασίου δημιούργησαν ομαδικές εργασίες με θέμα τη γειτονιά τους, τα παιχνίδια της γειτονιάς, τί θα άλλαζαν στη γειτονιά τους καθώς και τα αξιοθέατά της. Με πολύ χαρά και φαντασία συνεργάστηκαν μικροί και μεγάλοι μαθητές. Επίσης δημιούργησαν συνεργατικά σε ένα μεγάλο καμβά ένα παιχνίδι, το φιδάκι, ως ανάμνηση της συνεργασίας μας και τις ανταλλαγής των επισκέψεων μας .

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια κοινού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με την κατεύθυνση Εικαστικών και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Τ. Γκιούρα. Υπεύθυνοι δάσκαλοι του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης η κ. Τσούλη Όλγα – Δ2, κ. Καράτζια Γιώτα – Δ1, κ. Φλώρος Θεόδωρος – Ε1 και κ. Κουτσούκης Βασίλης – Ε2.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας που καλοδέχτηκαν και αντάλλαξαν εικαστικές προτάσεις με τους μαθητές/μαθήτριες του 10ου δημοτικού σχολείου καθώς και τους συναδέλφους που μας βοήθησαν για να ολοκληρωθεί αυτή η δράση.

Το σχολείο μας γέμισε από εικαστικούς δημιουργικούς διαλόγους !!

Author: gymkkoz