Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης άνοιξε το εορταστικό δεκαήμερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, ώρες: 3.30-6.30 μ.μ. πραγματοποίησε το χριστουγεννιάτικο bazaar με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα πολύ όμορφα, χειροποίητα δημιουργήματα των μαθητών μας ( με την καθοδήγηση των καθηγητών Εικαστικών Νένας Γεωργιάδου, Νατάσας Τσουκαλά και Χρήστου Σαμαρά) ενθουσίασαν τους επισκέπτες μας. Όλοι αγόρασαν ό,τι τους άρεσε.
Στο πλαίσιο του bazaar δόθηκε μικρή παράσταση χορού από τις μαθήτριες της Α,Β,Γ Γυμνασίου και Α Λυκείου (δίδαξε η καθηγήτρια χορού Αφροδίτη Αντύπα και συντόνισε ο καθηγητής μουσικής Χαρ. Τσινικοσμάογλου). Στη συνέχεια οι επισκέπτες απόλαυσαν μία δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, μέρος της παράστασης “Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και μια μικρή παράσταση Καραγκιόζη, όλα από τους μαθητές θεάτρου του σχολείου μας (δίδαξε και συντόνισε ο καθηγητής Γιώργος Σταυράκης).
Ήταν ωραίες, χρωματιστές πινελιές χαράς στη βλοσυρή περίοδο που περνάμε. Ευχαριστούμε τους γονείς και τους υπόλοιπους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις δημιουργίες των μαθητών μας.
(Τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας).
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Author: gymkkoz