Επίσκεψη αποστολής του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων “Δημήτρης Χορν” στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης

Την Πέμπτη 25/4/2024 το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αποστολής του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων “Δημήτρης Χορν” στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης μετά από πρόσκληση του δευτέρου για γνωριμία – σύσφιξη σχέσεων & ανταλλαγή προγραμμάτων κοινού ενδιαφέροντος και καλών πρακτικών.
Στην αποστολή του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης συμμετείχαν 15 μαθητές γυμνάσιου – κατεύθυνσης Χορού με 2 συνοδούς καθηγητές και 4 γονείς μαθητών.
Το πρωί – 9.30πμ – επισκέφτηκαν το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον διευθυντή, το σύλλογο διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου.
Στη συνέχεια παρακολούθησαν μάθημα παραδοσιακών χορών από τον υπεύθυνο καθηγητή του Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης και διδάχθηκαν τοπικούς χορούς.
Στις 12.00μ κεράστηκαν φαγητό μαζί με τους συμμαθητές τους του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης και αποχώρησαν για την πόλη της Κοζάνης.
Το βράδυ συμμετείχαν σε κοινό τραπέζι & παραδοσιακό γλέντι με χορούς & τραγούδια σε ταβέρνα της πόλης παρουσία του διευθυντή, καθηγητών του συλλόγου διδασκόντων και μεγάλο αριθμό μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης.
Την Παρασκευή 26/6/2024 επισκέφτηκαν το ναό του Αγίου Νικολάου, το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης & την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και θύμησες. Εις το επανιδείν!

Author: gymkkoz