Αξιολόγηση επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας

Στον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/ekpaideutiko-periekhomeno/axiologese-epaggelmatikou-prosanatolismou-kai-stadiodromias μπορείτε να συμπληρώσετε δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στην Εθνική Πύλη Δια Βίου Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (ΣυΕΠ) του ΕΟΠΠΕΠ ώστε να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που επηρεάζουν τις επαγγελματικές σας προτιμήσεις. 
Τα τεστ αξιολόγησης αφορούν:

  • επαγγελματικά ενδιαφέροντα
  • επαγγελματικές αξίες
  • επαγγελματικές αποφάσεις

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας (εφόσον έχετε ολοκληρώσει την αρχική σας εγγραφή)

Η υπηρεσία απευθύνεται σε:

  • Μαθητές, φοιτητές/σπουδαστές, άνεργους κλπ που λαμβάνουν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αποφάσεις, όπως επιλογή τύπου σχολείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) ή αναζητούν πληροφορίες  για τα επαγγέλματα και τις απαιτήσεις σε σπουδές και δεξιότητες.
  • Εργαζόμενους που επιθυμούν αλλαγή σταδιοδρομίας ή αναζητούν ευκαιρίες επιμόρφωσης για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.
  • Συμβούλους σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικούς και φορείς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣυΕΠ) παρέχοντάς τους εργαλεία και πηγές πληροφόρησης για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ΣυΕΠ.

Τα αποτελέσματα και τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και απόρρητα. Μπορείτε να τα τυπώσετε ή να τα εξαγετε σε μορφή .xls και να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Author: gymkkoz